0

И зпълнителят Йонислав Йотов-Тото сбъдна една от мечтите на актьора и режисьор Ники Илиев, слагайки билборди из столицата със сентенциите: “Никой нищо не ти дължи” и “Вината е твоя”. И двете са думи на Илиев, който преди седмици в онлайн предаването на Тото сподели, че би желал тези думи да стигнат до повече хора.

За сбъднатата мечта се похвали самият Ники с няколко снимки в личните си профили в социалните мрежи. Под фотосите режисьорът написа: „Още една сбъдната мечта! Билборд с мой цитат. Йонислав Йотов, ти си жесток пич и си държиш мъжки на думата. Дули Дулев, благодаря ти. За тези, които не знаят: Наскоро бях на гости в подкаста му и казах, че ако някой ден мога да сложа билборд с мое послание към хората, то ще е “Никой нищо не ти дължи” и “Вината е твоя”. Тото каза: “Правим го”. И двамата с Дули вярно го направиха!“.

Той разкри, че именно позовавайки се на тези думи, е успял да преобърне живота си и да го подреди. „Идеята е, че когато потърсих съществото на проблемите си в мен и спрях да обвинявам другите за това, че нещата не ми се получават, всичко взе да се обръща към добро, защото взех да намирам решения. И поех отговорност. Иначе има виновни хора за много неща, но е по-добре първо да погледнем към себе си. Не исках това да звучи като наставнически мотивационен пост, какъвто се получава, просто се кефя, че има такива стабилни хора“, споделя още Илиев.