0

Д ългоочакваните риалити формати „Ергенът“ и „Сървайвър“ вече разполагат с премиерни дати.

Дългоочакваните риалити формати „Ергенът“ и „Сървайвър“ вече разполагат с премиерни дати.

"Ергенът“ стартира на 19 февруари от 20 ч по bTV. В следващите епизоди, които ще се излъчват всеки четвъртък и петък от 21 ч, ексклузивната продукция, създадена по класическия модел за любов и съперничество, ще разгърне отношенията на един мъж с дамите, търсещи страстни преживявания на фона на спираща дъха екзотика и битка за сърцето му.

Новият сезон на „Сървайвър“ пък започва на 21 февруари от 21 ч. Титаничната битка на човешки характери, на слабости и страхове със силата на волята, ума и духа идва под мотото „Скритият идол“. Редом до борещите се за оцеляване в екзотичната и опасна територия на Филипините ще бъдат водещият Владо Карамазов и победителят в сезон №5 – Ваня Джаферович, който ще проследи за феновете всичко най-интересно зад кулисите на шоуто.

На 24 февруари от 20 ч стартира и новият български сериал „Мен не ме мислете“, който ще поставя на фокус проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, като ги поднася чрез комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и пълнокръвни герои. Актьорският състав включва Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и други.