0

П опфолк певицата Андреа първа е награбила най-актуалния ерген Виктор Стоянов, похвали се самата тя. Красавицата сподели кратък откъс от неин видеоклип, в който двамата се натискат здраво.

Витамин

Клипът е сниман още през 2017 г., тогава никому неизвестният Виктор се подвизава като фитнес инструктор и с радост приема предложението за роля в клипа на Андреа. В парчето, което се казва „Витамин“, се пее на английски и може би затова не е особено популярно сред родните почитатели на певицата. Въпреки това видеото е успяло да събере над 6 милиона гледания в YouTube.

В него красивата изпълнителка разменя нежни ласки с хубавеца. В коментар под поста си певицата добави, че това е един от любимите й проекти, и пожела успех на красавеца, който в момента заема централна роля в „Ергенът“. 

Певицата събува Виктор.

 Певицата събува Виктор.

Образ

Отношенията между двамата остават само на снимачната площадка. Блондинката, която спокойно минава за една от най-моногамните певици у нас, не проявила по-сериозен интерес към мачото, тъй като по онова време официално споделяше личния си живот с боксьора Кубрат Пулев. След участието във „Витамин“ Стоянов станал интересен образ и за други родни певачки и те започнали да го ползват на конвейер за клиповете си.