0

М алката актриса Ая Алексиева, която зрителите познават като Кики от сериала „Татковци“, иска да даде спечеления си хонорар от продукцията за благотворителност. Това заяви самата тя пред бТВ. Дъщерята на артистичното дуо Александър Алексиев и Яна Титова все още не е решила каква кауза иска да подкрепи. Въпреки това даде заявка, че съвсем скоро ще го направи.

Малката актриса Ая Алексиева, която зрителите познават като Кики от сериала „Татковци“, иска да даде спечеления си хонорар от продукцията за благотворителност. Това заяви самата тя пред бТВ. Дъщерята на артистичното дуо Александър Алексиев и Яна Титова все още не е решила каква кауза иска да подкрепи. Въпреки това даде заявка, че съвсем скоро ще го направи.

На въпроса какво е да работи с майка си, която е един от режисьорите на „Татковци“, Ая споделя, че се чувства повече от добре, а Титова се отнасяла мило с нея на снимачната площадка. С екранния си татко Павел Иванов също добре се разбират на сета, като той й обещавал чипс заради неприятния тест за COVID-19 преди началото на снимките.

Междувременно Алек Алексиев фокусира усилията си върху нов филм, посветен на насилието между тийнейджърите. „Това е времето, в което все още има спасение за тях“, коментира звездата от „Откраднат живот“ и „Възвишение“. Този път Алексиев влиза в проекта от позицията на продуцент. А „13-и август“, който е режисьорски дебют на Венцислав Сариев, се очаква да излезе на екраните догодина. С малки, но запомнящи се роли в него се разписват актьорите Весела Бабинова, Велислав Павлов и Захари Бахаров.