0

Д а отмъсти за загубената си любов - това мотивира Койна Русева във видеото към третия й дует с Миро, озаглавен "Съдби". Черно-бялата музикална лента направи премиерата си преди ден, като очарова почитателите на изпълнителите с кинематографичния си разказ.

Да отмъсти за загубената си любов - това мотивира Койна Русева във видеото към третия й дует с Миро, озаглавен "Съдби". Черно-бялата музикална лента направи премиерата си преди ден, като очарова почитателите на изпълнителите с кинематографичния си разказ.

Главни роли във видеото имат самата Русева, както и Христо Шопов и Пенко Господинов, като този път Миро отсъства от каста пред камерата. Историята, която е по идея на Игор Марковски, поставя любимеца на Мел Гибсън в ролята на злодея. А "съдбата" на героинята на Русева се оказва, че е да бъде спасена от любовта.

Режисьори на клипа на "Съдби" са Васил Стефанов и Стефка Николова, оператор е Владимир Михайлов. Зад създаването на песента пък стоят Александър Петров (текст), Момчил Колев (музика), Живко Даскалов (тон режисьор) и Марковски като продуцент. След премиерата на песента, от екипа издават, че тя ще заживее втори живот и напролет. Причината - на 1 април се очаква на бял свят да се появи и нейна акустична версия.

"Слушам и сълзите текат ...Много въздействащ проект ,отново!" и "Феноменално видео - актьорска игра, режисура, картина... Браво! Силна и красива песен" гласят само част от коментарите и на доволните меломани.