0

С вода от България са изкъпали легендарния холивудски актьор Робърт де Ниро в Гърция, научи „Телеграф“. Той е пристигнал в Солун в началото на седмицата, а във вторник вечерта е бил първият му снимачен ден. По-скоро нощ, тъй като сцената е вечерна.

Табела

По сценарий е трябвало да вали проливен дъжд, но времето в южната ни съседка е вече лятно, а и по прогноза не се предвиждала и капка да падне през следващите дни. Заради това продуцентът Моше Диамант е ангажирал няколко водоноски на терен.

Вместо да ползва местни, той е закарал български, какъвто е и почти целият екип на продукцията. Камионите са със софийски регистрационни табели, докладваха пред „Телеграф“ туристи, които са били на еднодневна екскурзия до Солун и са станали свидетели на подготовката за първите снимки на Де Ниро.

Водоноските са били паркирани в центъра на града и свързани с машините за дъжд, монтирани на снимачната площадка.

Хотел

Както „Телеграф“ писа, българин е ангажиран за личен шофьор на звездата от „Разяреният бик“, „Шофьор на такси“, „Кръстникът“ и други кинокласики по време на ангажимента му във филма „Тенекиен войник“ в Гърция.

Оказа се, че това е човекът, возил и супермодела Наоми Кембъл в София преди седмица.

Самият Сашо се похвали в социалните мрежи, че вече е взел от летището Робърт де Ниро, който е бил по джапанки и с медицинска маска в ръка, и го е закарал до хотела да си почива до вечерните снимки.

През това нашият шофьор е взел от самолета и главния герой във военната драма – Скот Истууд. Синът на легендарния Клинт Истууд е пристигнал по къси гащи и фланелка, обут в сандали.

Докато се щрака с нашенците, актьорът от „Знамената на нашите бащи“, „Гран Торино“ и „Фалшификаторът“ стиска в едната си ръка диагоналката с личните си документи и папката с дебелия сценарий, за да може с другата да прегърне през кръста своя БГ шофьор.

КУПИДОН УЦЕЛИ РОБЪРТ ДЕ НИРО: 78-годишният актьор излиза с инструктор по бойни изкуства

ГОРДОСТ: Наш шофьор вози Де Ниро в Гърция