0

Л юбовта се върна в живота на Робърт Де Ниро - новата му тръпка е Тифани Чен, инструктор по бойни изкуства. Досега няколко пъти са забелязвани на публични места заедно и са се държали като влюбени. За последно са видени в добро настроение, докато се наслаждавали на храна, приготвена от петима топ готвачи в хотел "Ritz" в Мадрид в сряда, съобщи "Daily Mail".

78-годишният холивудски ас, баща на шест деца и Тифани, която е издала и книга "Тай чи - стъпка по стъпка", носеха маски на лицата си, когато излизаха от петзвездния хотел, в съответствие с мерките в Испания.

Робърт и Тифани все още не са потвърдили дали са двойка, но напоследък навсякъде са заедно и изглеждат като че имат връзка.

В понеделник двамата бяха в Обединеното кралство - актьорът изнесе реч в университета в Кеймбридж. Той разказа подробности за впечатляващата си актьорска кариера и изложи вижданията си за продължаващия конфликт в Украйна. Той говори около два часа. Събитието беше пазено в тайна.

По време на разговора кино иконата Де Ниро беше попитан за мнението му за Украйна, на което той отговори: "Трябва да се изправите и да кажете: "Не можете да правите това, това е грешно. Трябва да спрем този вид агресия. Не знам доколко санкциите ще променят нещо".

Преди това той беше видян с Тифани по време на френската им разходка миналата година, когато се целуваха, държаха се за ръце. Бяха заедно и на рождения му ден на яхтата на неговия приятел и бизнес партньор Джеймс Пакър за 200 милиона долара.

Тифани Чен е била и консултант в няколко филма като специалист по бойни изкуства. 

Романсът на Де Ниро с Чен се случва в разгара на мъчителната му битка за развод с бившата съпруга Грейс от декември 2018 г.

През април съдия постанови, 66-годината Грейс да получава 1 милион долара годишно издръжка и че двойката трябва да раздели приходите, след като продаде дома си за 20 милиона долара.

Робърт и Грейс се ожениха през 1997 г., разделиха се през 1999 г., след това се събраха отново, подновиха обетите си през 2004 г., преди той да подаде молба за развод през 2018 г.

Първоначално двойката се караше за попечителство над деветгодишното им дете, но сега споровете са за пари и имущество. Смята се, че богатството му възлиза на 500 млн. долара.