0

К ралицата на меланхоличния поп Лана дел Рей зарадва феновете си с новината, че нейна песен ще влезе сериала „Еуфория“. Става дума за новото й оригинално парче под надслова Watercolor Eyes, което певицата е написала специално за хитовата продукция на HBO.

Кралицата на меланхоличния поп Лана дел Рей зарадва феновете си с новината, че нейна песен ще влезе сериала „Еуфория“. Става дума за новото й оригинално парче под надслова Watercolor Eyes, което певицата е написала специално за хитовата продукция на HBO.

Новината идва след като преди това феновете й спекулираха за възможна колаборация на изпълнителката на Blue Jeans с поредицата. Сега обаче новината е потвърдена от самата нея, като беше пуснат и фрагмент от трака, който звучи в типичния за Дел Рей стил.

Цялата песен феновете ще могат да чуят по време на следващия епизод на тийн драмата, който ще се излъчи от на 23 януари.

Припомняме, че преди това Labrinth написа оригинален материал за шоуто, в което Зендая играе проблемната тийнейджърка Ру. Самата Зендая също се включи с вокали към версията на Labrinth – All For Us за първата серия.

Междувременно Лана наскоро призна, че музиката за нея нещо, което се намира между поезията и любовта.