0

Г рандамата на българската музика Лили Иванова е подготвила специална коледна изненада за всичките си почитатели, които ще посетят трите й концерта в зала 1 на НДК на 14, 15 и 16 декември.

„Ексклузивно! Два нови продукта с марката LI. Ключодържател и USB flash памет 16 GB“, написа в личния си профил във Фейсбук звездата, съобщавайки, че продуктите с нейните инициали ще бъдат пуснати в продажба за първи път на предстоящите спектакли.

Ключодържателят е под формата на сърце и е изработен в сребрист цвят. Сърцето е в червен цвят и върху него с големи бели букви е написана запазената марка на Лили – LI. Флашката е в два цвята – сребристо и бледорозово – два от любимите цветове на певицата, заедно с класическата комбинация – черно и бяло.

Засега Иванова и екипът й не са обявили на каква цена ще се продават артикулите, а феновете, които няма да присъстват на концертите, са любопитни откъде могат да си ги закупят. Проверка на „Телеграф“ показа, че ограничено количество билети има и за трите обявени дати, като цената на тези пред самата сцена е 200 лв., а най-евтините са по 80 лв. Специално за концертите на паркинга на НДК ще има мобилен пункт за антигенни тестове, които ще са безплатни за всички почитатели с билети, които нямат зелен сертификат.

Почивка на гласа си дава Лили Иванова преди концертите. Опитва се и да спи повече, за да събира енергия, която ще й бъде нужна, за да се изправи и да пее в три последователни дни пред почитатлите си. Лили Иванова е от хората, които работят до късно вечер и си ляга обикновено след полунощ, издава мениджърът й Николай Недеков. По думите му преди всеки концерт Лили репетира цялата програма заедно с бенда си, след което се оттегля за 2 часа, в които да се концентрира за изявата. Преди всяко излизане на сцена тя се притеснява все едно й е първи концерт.