0

К омпания Вlumhouse Television купи правата на бестселъра на Стивън Кинг Later, за да го превърне в лимитиран сериал. Сценарият е поверен на Раил Тъкър („Истинска кръв“), а главната роля – на Луси Лиу.

Компания Вlumhouse Television купи правата на бестселъра на Стивън Кинг Later, за да го превърне в лимитиран сериал. Сценарият е поверен на Раил Тъкър („Истинска кръв“), а главната роля – на Луси Лиу.

Историята на Кинг, публикувана през март 2021 г, се върти около Тиа – собственичка на литературна агенция, която отглежда сама сина си Джейми и попада в професионална криза, след като умира звездният й писател. Джейми има свръхестествени способности. Тойговори с мъртвите, а те задължително му казват истината. Това се оказва полезно, когато успява да се свърже с писателя и предава книгата на майка си, която я пише от негово име. Когато приятелката на Тиа, която е детектив, разбира, започна да използва способностите на детето за други цели.

„Later е страшна, докосваща и чудесно странна история. Разбира се, това е Стивън Кинг. Да адаптирам един от любимите си автори на всички времена с партньори като Blumhouse и несравнимата Луси Лиу е сбъдната мечта“, заяви Тъкър.  

Все още не е ясно кога се очаква премиерата на Later, нито кои имена още ще се появят в списъка с актьори.