0

А ктьорът Маколи Кълкин се готви да мине под венчило за втори път, съобщи People. Някогашното дете звезда от филма „Сам вкъщи“ е направил предложение на 33-годишната актриса Бренда Сонг, с която е от 4 години.

Актьорът Маколи Кълкин се готви да мине под венчило за втори път, съобщи People. Някогашното дете звезда от филма „Сам вкъщи“ е направил предложение на 33-годишната актриса Бренда Сонг, с която е от 4 години.

Двамата се запознали по време на снимки в Тайланд. Сега явно са се сгодили, защото младата дама е била забелязана с диамантен пръстен на безименния пръст. Това ще е втори брак за Маколи Кълкин, който по-рано беше женен за колежката си Рейчъл Майнър.
През пролетта на миналата година на Маколи и Бренда се роди син. Момченцето с тегло 3,11 кг дошло на бял свят на 5 април и получило името Дакота Сонг Кълкин в памет на покойната сестра на актьора. Тя загина през 2008-а на 29 години, блъсната от кола.


Неотдавна Кълкин се пошегува с идеята на Disney да рестартира „Сам вкъщи“. В своя профил в Инстаграм той публикува снимка, показваща как според него би изглеждал героят от филма – Кевин Маккалистър, в наши дни. На кадъра е увековечен Маколи, който се излежава на дивана с чиния с храна в ръце. Облечен е в къси панталонки, фланелка и разкопчана риза, която оголва издутия му корем. „Ето как всъщност ще изглежда обновеният „Сам вкъщи“, написа той.