0

С ръбско-българската певица Марина Тошич се преориентира към поп жанра и пусна Waistline.

Сръбско-българската певица Марина Тошич се преориентира към поп жанра и пусна Waistline.

Идеята за песен на английски се ражда преди две години, когато чаровната блондинка започва своята обиколка в различни студия, търсейки подходящата песен, която да почувства емоционално и близка до същността си.

„Търсех нещо различно като звучене, музика, настроение. Нищо не беше по моята мярка, докато един ден получих обаждане от мой близък приятел, с който в момента и работим заедно. Той ми каза, че е намерил интересен композитор, който е работил с Afron Jack и Tiesto в Холандия., разказва Марина.

Така се стига до среща с Оливър Роса и Babet - авторката на текста на Waistline. Оказва се, че Марина, Оливър и Babet имат сходен вкус за музика и споделят едни и същи емоции.

„Много важно нещо за мен! Песента беше готова за два часа. Влюбих се в нея и, въпреки че беше готова в началото на 2020-а, съм я слушала десетки хиляди пъти. Тази песен отразява моя темперамент, личност, история, както и факта, че харесвам по-лиричното звучене. В тази песен има страст, нещо, което ме загъделичка още като я чух. Така разбрах, че това е моята песен“, споделя още тя.

Изборът песента да е на английски е вдъхновен от желанието на Марина да експериментира с различни езици и жанрове в творчеството си.

За видео-реализацията на Waistline певицата се доверява на Иван Димитров-Торекс, работил с Емилия, Борис Солтарийски, Райна и много други.

В ролята на екранния й партньор се превъплъщава моделът Румен Радев. През 2020-а той е единственият българин, който дефилира в рамките на Milano Fashion Week и то в ревю на Versace. Малко по-късно вече има договор с американска агенция за модели.