М ис България 2009 Антония Петрова-Батинкова отпразнува 3-ия рожден ден на сина си Благовест навръх имения й ден. За специалния повод тя му го зарадва с голяма играчка –  детска кола в червен цвят.  За луксозния подарък се похвали самата майка с публикация в социалните мрежи.

Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова отпразнува 3-ия рожден ден на сина си Благовест навръх имения й ден. За специалния повод тя му го зарадва с голяма играчка –  детска кола в червен цвят.  За луксозния подарък се похвали самата майка с публикация в социалните мрежи.

„Днес, на 17.01, навръх именния ми ден, навръх Антоновден се роди нашето единствено дете, нашият единствен син - Благовест Ивайло Батинков! Бест се роди по начин точно какъвто е и характерът му: див, своенравен, изключително силен, необуздан, целеустремен, страхотен инат и винаги с мнение по всички въпроси, знаещ идеално, въпреки възрастта си, какво иска и най-вече успяващ да го постигне! Роди се напълно естествено за 3 часа като по учебник – просто по перфектния начин! Пожелавам ти и целият ти живот да бъде такъв! Последните 3 години са най-щастливите и най-смислените в нашия живот с тати! Ти си ни всичко! Обичаме те и винаги ще сме до теб! Бъди благословен, като името си!“, написа тя в Инстаграм и публикува снимка на Благовест, облечен в костюм, заедно с новата му придобивка.