0

Д изайнерката на Fenty Амина Муади поразчисти въздуха, като проговори за слуховете, че е имала връзка с ASAP Rocky по време на бременността на Риана.

„Винаги съм вярвала, че една необоснована лъжа, разпространена в социалните медии, не заслужава никакъв отговор или разяснение, особено такава, която е толкова подла“, написа модният гуру чрез своята Instagram Story в петък, 15 април.

„Първоначално предположих, че тази фалшива клюка - изфабрикувана с такива злонамерени намерения - няма да бъде взета на сериозно. Въпреки това през последните 24 часа ми напомниха, че живеем в общество, което толкова бързо говори по теми, независимо от фактическата основа и че нищо не е извън границите. Дори по време на един от най-хибавите моменти в живота на човек", добави тя.

Amina Muaddi/Instagram

Муади каза на последователите си, че се чувства принудена да „надигне глас“, защото обвиненията са „не само насочени към мен, но са свързани с хора, към които изпитвам голямо уважение и привързаност“, включително 34-годишния главен изпълнителен директор на Fenty - Риана.

„Докато Ри продължава да живее своя спокоен, най-добре облечен бременен живот и аз се връщам към бизнеса си – пожелавам на всички красив великденски уикенд“, завърши тя.

ГРЪМ В РАЯ: A$AP Rocky и Риана се разделят. Рапарът изневерил на бременната красавица (СНИМКИ)