0

О ще два проекта на носителя на Оскар Уил Смит са спрени заради шамаросването по време на церемонията. Netflix отмени продължението на “Bright”, а National Geographic спира снимките на “От полюс до полюс”.

“Bright” е научнофантастичен екшън/ трилър с участието на Уил Смит. В първия филм от 2017 г. актьорът изпълняваше ролята на Дарил Уорд – полицай от Лос Анджелис. 

Междувременно пък National Geographic спира снимките на “От полюс до полюс” (‘Pole to Pole’) – поредица за природата, която следва Уил Смит до Северния и Южния полюс. Сериалът, чиито снимки трябваше да започнат след три седмици, е спрян за есента на 2022 г.

По-рано The Hollywood Reporter съобщи, че Netflix и Sony стопират дългоочакваните заглавия "Fast and loose" и "Bad Boys".

Носителят на “Оскар” Уил Смит удари Крис Рок на церемонията по връчването на престижните награди, след като Рок се пошегува с прическата на съпругата му Джейда Пинкет Смит.

Актьорът се извини и подаде оставка от Академията за филмово изкуство и наука. По-късно Академията му забрани да посещава нейни събития за цели 10 години.

СЛЕД ШАМАРА: Уил Смит с първа публична поява (СНИМКИ)