0

У ил Смит се появи в Индия, а това е първата му публична поява, откакто удари Крис Рок на 94-ата годишна церемония по връчването на наградите на Оскар, а носителят на статуетката се усмихваше, съобщи ET.

Звездата от „Крал Ричард“ пристигна в събота на частно летище в Мумбай, където орда от папараци очакваха кацането му. Смит носеше бяла тениска, сиви шорти върху бели компресионни панталони и маратонки Jordan.

MEGA

Засега не е ясно дали Смит е предприел това пътуване по работа или за удоволствие, но 53-годишният актьор изглежда е оставил скандалния шамар на Оскарите зад гърба си, поне на повърхността. 

Във видео, получено от TMZ, се чува как фотографите многократно крещят името му в опит да се доближат до актьора. Смит позира за снимки с няколко фенове, включително служител по сигурността на летището, преди да махне на фотографите и да влезе в летищното съоръжение.

MEGA

Пътуването идва само дни след като Red Table Talk се завърна официално с домакините Джада Пинкет Смит, Уилоу Смит и Адриен Банфийлд Норис. Преди началото на епизода спорният инцидент беше адресиран с кратко съобщение.

„Имайки предвид всичко, което се случи през последните няколко седмици, семейство Смит се фокусира върху дълбокото изцеление...някои от откритията около нашето изцеление ще бъдат споделени на масата, когато времето се обади“, се казва в съобщението преди началото на епизода.

СЛЕД ЗВУЧНИЯ ШАМАР: Уил Смит и Крис Рок се извиниха един на друг

ЗАРАДИ ЗВУЧНИЯ ШАМАР: Бият спирачките на няколко проекта на Уил Смит

Дензъл Уошингтън с първи думи за шамара по време на Оскарите

СЛЕД ЗВУЧНИЯ ШАМАР: Уил Смит напусна Академията за Оскарите

СЛЕД ЗВУЧНИЯ ШАМАР НА ОСКАРИТЕ: Уил Смит влиза в клиника да си лекува стреса