1

П опфолк певицата Андреа за пореден път провокира феновете си със скандална еротична снимка от ваната, която обиколи интернет пространството.

По всичко си личи, че блондинката иска да насочи вниманието върху себе си с каддри като този, на който е в гръб с бели секси прашки. За капак на фотоса тунингованата блондинка е закопчана с белезници на ръцете.

СГОДИХА ЛИ СЕ? Турчинът надяна бабиния пръстен на Андреа! (СНИМКИ)

Facebook

НЕ ЗНАЕ ЩО Е СРАМ: Андреа избухна с нова провокация 18+, пусна се по зърна! (ВИДЕО)

Мнозина се питат промени ли в положителна посока живота на певицата присъствието в него на турчина Емре Йозмен, след като публична тайна е, че тя прие тежко раздялата с дългогодишната й изгора Кубрат Пулев.

Андреа е от хората, които не крият какво се случва с тях във всекидневието и смело споделя с феновете си пикантерии от своя живот.

ЗАКЪСА ГО ЗДРАВО: Андреа на успокоителни, налегнаха я паник атаки! (СНИМКИ+ВИДЕО)

ПАК ИЗПУШИ: Андреа ревна като магаре, рухна психически! (ВИДЕО)

Бившата половинка на Кобрата сподели видео в социалните мрежи, от което става ясно, че съвсем го е закъсала със психическото си състояние, като не си е показвала навън носа от тях месец и дори вече е развила страх да излиза на улицата.

 "Не съм излизала от месец и ми е супер странно, имам чувството, че всеки шум ме плаши", призна фолкдивата, но не посочи в прав текст защо не е напускала дома си толкова дълго време, превръщайки се в своеобразен затворник между четири сттени.

ИЗПУШИ ЛИ ЗДРАВО?! Андреа със страшна диагноза, пратиха я на психиатър! (ВИДЕО)

СКАНДАЛ: Андреа лъсна по зърна, докато разговаря с феновете си (СНИМКИ+ВИДЕО)