0

С илвестър Сталоун и Дженифър Флавин се споразумяха за мирно прекратяване на брака им.

Според съдебни документи, получени от ET в четвъртък, и двете страни са се съгласили разводът им да не стане скандален, от интерес към благополучието на семейството им.

„Страните се съгласяват, че е в най-добър интерес на всяка от тях и, което е по-важно, колективно като семейство, да разрешат всички проблеми, свързани с разтрогването на брака им, по достоен, приятелски начин извън съда ”, се казва в документа.

През август се потвърди, че Флавин е подал молба за развод във Флорида.

„Според информация и убеждения, съпругът е участвал в умишлено разпиляване, изчерпване и/или прахосване на брачни активи, което е имало неблагоприятно икономическо въздействие върху брачното имущество“, се казва в документите за развода.

„Съгласно раздел 61.075, статута на Флорида, справедливостта диктува съпругата да бъде компенсирана. Освен това съпругът трябва да бъде лишен от това да продава, прехвърля, възлага, обременява или разпилява всякакви активи по време на висящото производство", се казва още в документа.

По това време Флавин поиска тя да може да продължи да живее в дома им в Палм Бийч, Флорида и Сталоун да не мести нищо от брачното им имущество.

Сталоун отговори на новината в изявление за ET, казвайки: „Обичам семейството си. Ние сме приятелски и частно решаваме тези лични проблеми.“

На следващия ден Сталоун отговори на бракоразводната процедура на Флавин, като каза, че „не е разпилявал умишлено и не пилеел брачни активи“.

Той отхвърли молбите й да може да живее в дома им и да има опцията да се присъедини към някоя от неговите бизнес единици или корпорации в бъдеще.

Сталоун обаче прие няколко други искания на Флавин, някои от които включваха желанието й да възстанови моминското си име и справедливо разпределение на техните съвместни активи и пасиви.

На фона на раздялата им Сталоун прикри две татуировки, които преди беше направил в чест на Флавин.