0

„Свободата произтича преди всичко от уважението към свободата на другите“, заявява порно легендата Роко Сифреди, който цитира Нелсън Мандела. 

Бащата на порното днес има собствен майсторски клас и обучава 14 амбициозни студентки в тънкостите на занаята.  

“Порното е път без връщане назад, трябва да си твърдо убеден, че го искаш”, коментира Сифреди в интервю за италианския вестник La Repubblica.

Според актьора от филмите за възрастни порно индустрията днес се е променила, като жените в нея са се еманципирали. 

„Когато започнах да снимам порно преди 40 години, порно актрисата често имаше покорна и отстъпчива роля. Сега това абсолютно не е така. Докато в традиционното кино на жените се плаща  по-малко, то в хардкор продукците те печелят двойно и тройно. Жените, а не мъжете стават звезди с изключение на няколко случая. Дори менажирането на подобни филми, особено в Америка, се ръководи от дами”, разясни той. 

ГОЛЕМИЯТ БОЗДУГАН: Роко Сифреди се оттегля от порното за трети път, пристрастяването му към секса е безумно

Роко Сифреди сподели и на какво учи студентките в своята академия. 

“Опитвам се да ги убедя колко важно е да се обичаме. Предупредих ги колко трудно е да живееш в общество, в което те сочат с пръст, тъй като се занимаваш с порно. Дори синът ми Лоренцо трябваше да се раздели с любовта на живота си след 13-годишна връзка, защото родителите на момичето не искаха порнозвезда за свой тъст. За да направиш скок в този бранш, трябва да си широко скроен”, разкри актьорът. 

Порнолегендата говори и за това как филмите за възрастни влияят на психиката на младите. “От 10 години повтарям, че порното се превърна в сексуален възпитател на подрастващите. Опасно е! Ефектът е, че тези деца вече не знаят как да разпознаят любовта. Те смятат, че сексът и чувствата не могат да вървят заедно", коментира той. 

Син на порнозвезди стана атлет! Леонардо е наследил моята упоритост, но в друга сфера, споделя Роко Сифреди. 

„Изглеждам почти като свещеник, а? (смее се). Това е, повтарям, че сексуалното образование, особено в общество, пълно с табута, трябва да се преподава в училищата. Искам да кажа едно нещо, особено на момчетата, момчета: „Освободете се от тиранията на размера и представянето“. Порно актьорите, с изключение на някои от миналото, които са надарени от природата имат големи и прави пениси, само защото са на снимачната площадка. В реалния живот това съвсем не е така … но и сексът, и правенето на любов са все така красиви. Понякога дори повече”, смята Сифреди.

Звездата направи реклама и на сериала, посветен на неговия живот.  

“На 12-години вече исках да застана пред филмовата камера, но ако искате да знаете повече, гледайте сериала за моя живот “Суперсекс”, които ще се излъчи през есента. Когато го изгледате ще разберете много неща. Алесандро Борги се превъплъщава невероятно в моя образ. Адриано Джанини също е много добър в ролята на брат ми”, сипе суперлативи Роко Сифреди. 

Сега Сифреди мечтае за ново предизвикателство - до участва в драматичен филм, в който да докаже своите актьорски способности.