0

Н ова холивудска драма изплува на хоризонта. Носителят на Оскар Бен Афлек не успял да се задържи в правия път и кривнал, като изневерил.

Става дума за гаджето му Гуинет Полтроу, с която излизаха от 1999 до 2000 г.

Бомбастичната новина стана ясно от пост на скандалната принцеса на попа Бритни Спиърс, която пусна снимка от 1999 г. в Инстаграм с нея Бен Афлек и Даян Уорън, пишейки колко фантастичен актьор е сегашният мъж на Дженифър Лопес. 

НОВ СЕЗОН НА САПУНКАТА: Бритни Спиърс се извини на Джъстин Тимбърлейк

„Страхотна снимка на мен, Бен Афлек и Даян Уорън преди години!!! Той е толкова невероятен актьор. Пропуснах ли да спомена, че се натисках с Бен онази нощ... честно казано забравих!!! Иска ми се да можех да ви разкажа историята, която се случи преди това!!! О, скъпи, аз съм просто клюкарка!!!", написа към поста Спиърс. 

Britney Spears/Instagram

По-късно обаче, певицата се опита да заличи следите си, като изтри публикацията. 

НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД: Бритни Спиърс се отказа завинаги от музиката

Пикантната новина идва месеци, след като принцесата на попа пусна своите мемоари "Жената в мен", в които разказва за семейните си проблеми и разпадането на връзката ѝ с Джъстин Тимбърлейк.

Разкритието добавя още повече драматизъм към силно рекламирания любовен живот на Бритни. Тя започна да излиза с Тимбърлейк през 1999 г.

СЛЕД КАТО МЪЖЪТ Й Я ЗАРЯЗА: Бритни Спиърс залитна по престъпник

Слухове за двамата се появиха през пролетта същата година, въпреки че Спиърс каза на Rolling Stone по това време, че не изпитва „никакви чувства“ към Тимбърлейк и е фокусирана единствено върху нейната кариера. Въпреки това, няколко издания потвърдиха връзката им по-късно.

Двамата се разделиха през 2003 г. след обвинения в изневяра от двете страни и аборт, който Спиърс описва подробно в мемоарите си от 2023 г.

ИСТИНСКА САПУНКА: Джъстин Тимбърлейк забременил Бритни Спиърс

Иначе през 2015 г. Полтроу коментира романса си с Афлек, като заяви, че той не бил на добро място в живота си, за да има приятелка.