0

В алери Милев - човекът, който снима първия български зомби филм, режисира един от последните филми с участието на холивудската звезда Жан-Клод ван Дам, в който участие взима и неговата дъщеря Бианка.

Екшън лентата е със заглавие Kill Em All 2 и премиерата й е на 24 септември. В нея част от бойните каскади изпълнява българинът Димитър Дойчинов, показа проверка на „Телеграф“ в най-голямата филмова база данни imdb.

Трейлър

Продължението на Kill ‘Em All се снима на карибския остров Антигуа в началото на годината, пише Deadline. Според сюжета след събитията, които се развиха в първата част през 2017 г., в продължението ще видим отново Филип, героя на Ван Дам, и Сузане да се оттеглят от шпионската игра, живеейки спокойно извън мрежата. Това обаче е така само докато местонахождението им не бъде открито от Влад, отмъстителния брат на тяхната цел от първия филм. Продължението е написано от Джеймс Агню, а в ролите ще видим още Питър Стормър, познат от ролите си в "Армагедон" и "Бягство от затвора", известната индийска актриса Жаклин Фернандес и кубинката Мария Кончита Алонсо.