0

Х убавата съпруга на Борис Солтарийски се сгоди за друг в Маями. Не е ясно кога са приключили отношенията между нея и певеца на Слави, но според мълвата двамата са се разделили още преди 2 години, а от година красавицата е намерила любовта отвъд Океана.

Предложение

За щастливото събитие в живота си се похвали самата тя със снимки в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Тя качи снимки от плажа, където новият й любим й е предложил брак по романтичен начин и с рози. Момчето не е известно за светските среди, но от кадрите става ясно, че е млад, а от подарения пръстен на Аделина и че е богат. По справка бижуто е на стойност около 20 000. Честитките под снимките не закъсняха, като всички пожелаваха на бившата г-жа Солтарийска любов и щастие.

Бивши

Припомняме ви, че двамата с Борис се запознаха преди години по време на един от конкурсите, организирани от „Шоуто на Слави“- „Умна и красива“. Макар Аделина тогава да не спечели, тя успя да грабне сърцето на Борис и не след дълго двамата станаха законни съпрузи, след което на бял свят се появи и дъщеря им Ема, не е известно кога двамата са се развели, но всичко е станало тихо и кротко, без медиен шум и скандали.

Дъщеря им живее с майка си в Маями. Но често си идва и у нас, където заедно с татко си се изявяват в различни музикални програми. Към момента Солтарийски не е представил нова жена до себе си.