0

Ч асовата разлика мъчи холивудската звезда Уилям Болдуин у нас. Въпреки че още не е свикнал с нея, актьорът не спира да обикаля столицата ни и да показва дружелюбното си отношение към българите.

Интервю

В четвъртък Болдуин пристигна в сградата на NOVA, където даде централно интервю в предаването „На кафе“ и сладко си поприказва с Гала. Актьорът не скри, че му е изключително приятно да гостува в шоуто й и се отпусна, разказвайки откровено всичко, за което тя го попита. Той пристигна с киноспеца и водещ на рубриката за кино в предаването Станислава Айви, която е и част от екипа на фестивала „Синелибри“. Именно заради фестивала и актьорът е у нас. От екипа на предаването не скриха възхищението колко мил и дружелюбен бил Болдуин, който подаде ръка на всеки от тях и благодари лично за вниманието, а докато чакаше реда си да влезе в ефир, успя да поговори и с Георги Блажев, видя лично репортер на „Телеграф“.

Жури

Пред медията ни Станислава Айви разказа и как е продължил денят му. „След „На кафе“ отидохме на дискусия на журито. Истината е, че тя мина много бързо, в рамките на час. Вече е избран филмът, но тази вечер ще стане ясно кой е“, разказва Айви и допълва: „След това отиде да си почива. Не може да свикне с часовата разлика. Все пак е само втори ден у нас, но истината е, че е много свеж и усмихнат. Сега отново се върна на фестивала“.