0

А ктрисата и модел Анна-Мария Чернева заби борец. Новото гадже на миската е ММА боец. Христо, както е името на половинката й, е на 27 години и е професионален спортист.

Вана

Красавицата е в сериозни отношения с новата си изгора от няколко месеца, но досега не публикуваше снимки с него. Само преди дни обаче тя качи любовна снимка и призна в социалните мрежи, че има сериозни отношения с Ицо. Двойката получи десетки поздравления и одобрението на последователите на актрисата от сериала „София Ден и нощ“. Екип на “Телеграф” обаче попадна на далеч по-предизвикателни снимки в профила на мъжа на миската. Там Христо е публикувал почти голи кадри от банята. На една от снимките двамата се прегръщат във вана, покрити с пияна, а на друга той целува голите задни части на чернокосата красавица. Макар и да не е споделила фотосите в профила си, Анна-Мария не е пропуснала да коментира със сърца всяка от публикациите му. „Обичам си те, Ицо“, пише под една от снимките.

Любов

Според светската клюка Анна-Мария се носи на крилете на любовта и най-накрая смятала, че е открила мъжа, с когото да има по-сериозни отношения. Последната сериозна връзка на хубавицата бе с Теди Хитлера. Двамата бяха заедно в продължение на няколко години, а отношенията им бяха доста динамични. След раздялата им красавицата имаше кратка връзка с младеж от Сливен. Сега хубавицата била истински щастлива и удовлетворена от новата си изгора.

Мис Силикон спаси сокол (СНИМКА)

* Автор:Васка Игнатова