0

У стата пие вино в заведение, обкръжен от голи жени, и възкликна пред „Телеграф“: „Това е моето място в Мадрид!“.

Иван Динев продължи: „Мадрид е прекрасен град, но свърнах от традиционния си маршрут и открих една уличка, пълна с прекрасно изрисувани заведения. Бъзиках се, че все едно съм в музея „Прадо“. Виждам едно с изрисувани голи жени по стените, които много приличат на модели на великите художници. Викам си: Това е моето заведение! Иначе най-хубавото място да усетиш атмосферата на Мадрид е техният пазар“, допълни звездата.

Личен архив

ВМЕСТО ДА СПИ: Устата пя без пари на младежи след участие, изпълни им хита „Македония“ (ВИДЕО)

История

Този път Устата имаше шоу в българска таверна. Там посрещали националния празник . Пели химна, играли хора. А между Иван и едно момиченце се завързал интересен разговор.

Тя е испанска ученичка и Динев я попитал дали учи българска история.

Той сподели: „Казах й да знае, че българската история е много трудна, защото е много дълга. Дадох пример, че имаме чешми, които са по-възрастни от някои държави. И да не я дава назаем на никой тази история, особено на други българи, които се смятат само за македонци“.

УСТАТА СКОЧИ НА МАКЕДОНЦИТЕ: Посвети песен на съседите (ВИДЕО)

Чифт

Устата разказа и интересна случка: „Преди 2 и половина години в Мадрид видях едни обувки и много ми харесаха, но не ги купих. А след това много се ядосвах. И сега тръгнах към този магазин и видях, че тези обувки са там и ме чакат. Уникални са, всички цветове са там. Няма кой да си ги купи. Това са за сцена обувки. Сега започвам да шия дрехи по тях за турнето в САЩ през април“.

Личен архив

СЛЕД МАКЕДОНЦИТЕ: Устата подпука и джендърите (СНИМКИ+ВИДЕО)