0

Х оливудският актьор Бен Афлек официализира раздялата си с латино звездата Дженифър Лопес преди няколко седмици, а вече секси мацки му се хвърлят в обятията.

След като Джей Ло подаде молба за развод на втората им годишнина от сватбата миналия месец, той беше свързван с американската наследница Кик Кенеди. Представители на Афлек обаче побързаха да оспорят слуховете.

Но сега източник твърди, че дори и да иска, 52-годишният Бен си е наложил пълна забрана за срещи, докато тече бракоразводното му дело.

ЗВЕЗДИТЕ ИМ ГО ГОВОРЯТ: Пълнолунието видя сметката на брака между Джей Ло и Бен Афлек!

Това може да се дължи на факта, че двойката не е подписала предбрачен договор, преди да се оженят преди две години. Двойката сега е изправена пред разделяне на общите си активи, за които се твърди, че възлизат на умопомрачителните $650 милиона.

Така че дори и Бен да желае да се върне към срещите, той едва ли скоро ще ги направи публични. Източник каза пред списание Heat: „Той наистина иска да започне да се забавлява отново и има толкова много секси жени, които взривяват телефона му, но той спира плановете си за срещи. Той не може да рискува да разстрои Джен. От негова гледна точка е разочароващо, че не му позволяват да се забавлява, но не може да рискува. Той се надява, че тя ще иска бързо да приключи развода".

Мат Деймън заби нож в гърба на Бен Афлек! (СНИМКИ)

Източникът обясни, че колко гладко ще протече разводът им зависи от това дали носителят на "Оскар" и Джен „играят по правилата“, което означава, че той „няма друг избор, освен да бъде възможно най-сговорчив към нея“.

Освен това източникът твърди, че Бен „до голяма степен живее в страх“ от Джен в момента, поради което той имал толкова голямо желание да опровергае слуховете за Кик Кенеди.