0

Н еписано правило е, че когато най-добрият ти приятел скъса с гаджето и ти преустановяваш всякакъв контакт с дадения човек. Това явно не важи за Мат Деймън, който, може да се каже, че заби нож в гърба на най-добрия си приятел Бен Афлек, след като бе хванат в доста интимен момент с бившата на актьора. 

НЕ ИМ Е ПИСАНО: Джей Ло и Афлек - обречени от самото начало!

Дженифър Лопес и носителят на "Оскар" бяха снимани да се държат за ръце по време на много интимен разговор на Международния филмов фестивал в Торонто, на фона на развода ѝ с Афлек.

Двамата споделиха сантиментален момент, докато разговаряха насаме на афтърпарти, за да отпразнуват новия си филм „Unstoppable“, чиято премиера беше в петък. Лопес участва в проекта, който е продуциран от компанията на Деймън и Афлек, Artists Equity.

GAME OVER: Бен Афлек разкри причината за развода! (СНИМКИ)

Свидетел на разговора сподели пред People, че Лопес и Деймън разговаряли повече от 20 минути по време на соарето. Според източника те „имали дълъг и задълбочен разговор“.

ПАРИ И ДЕЦА: Крайъгълните камъни в брака на Джей Ло и Бен Афлек!

Дискусията им започнала, след като Джей Ло седнала на масата на актьора и жена му Лусиана Деймън. 52-годишният Афлек не присъствал на премиерата на филма.

Събитието отбеляза първото появяване на Лопес на червения килим след подаването на молба за развод от Афлек на 20 август – втората годишнина от сватбата им.

Въпреки топлия разговор между двамата, Мат вече е изразявал подкрепата си за Бен след раздялата му с Дженифър.

СЛЕД КАТО ВЕЧЕРЯХА: Българин брани Джей Ло от папараци

Дни след подадените документи от страна на Джей Ло, звездата от "Арго" беше видяна да вечеря с Мат, Лусиана и дъщерите им.

ЗВЕЗДИТЕ ИМ ГО ГОВОРЯТ: Пълнолунието видя сметката на брака между Джей Ло и Бен Афлек!