0

И нфлуенсърът Андрю Тейт ще бъде екстрадиран във Великобритания заради обвинения в сексуални престъпления. Това ще се случи едва след като приключи делото му за трафик на хора и други обвинения в Румъния.

Роденият в САЩ британец Тейт и брат му Тристан бяха освободени от румънски арест, след като бяха закопчани им на 11 март по британска заповед, която дойде в момент, когато те очакват съдебен процес по румънските обвинения.

Британската заповед за инфлуенсърът с милиони последователи в интернет произтича от твърденията на четири жени, които го обвиняват в сексуално насилие във Великобритания.

Братята ще останат под надзора на румънския съд в очакване на ново съдебно решение.

МИНАВА МЕТЪР ЗАСЕГА ... Букурещ вдигна запора върху имането на Андрю Тейт

По време на съдебното заседание в Букурещ Андрю Тейт отхвърли обвиненията, повдигнати срещу него в Обединеното кралство, като "небрежни" и "с над 10-годишна давност", като заяви, че той и брат му не желаят да бъдат екстрадирани.

Братята, които твърдят, че са невинни, са обвинени, че в началото на 2021 г. са създали организирана престъпна мрежа в Румъния, както и в САЩ и Великобритания.

СТЪЖНИ ИМ СЕ : Андрю Тейт и брат му слизат от Ролс-Ройс-а, за да търкат наровете

Срещу тях са повдигнати обвинения в трафик на хора, изнасилване и създаване на престъпна група за сексуална експлоатация на жени.

Твърди се, че са принуждавали жени да извършват порнографски действия срещу "значителни финансови облаги".

СКЪСАХА СИНДЖИРА: Прясно освободените от затвора братя Тейт се отдадоха на щур купон! (СНИМКИ+ВИДЕО)

След решението говорителят на братята Матея Петреску заяви, че мъжете "ще продължат да се съобразяват със съдебните мерки, въведени в Румъния, които им позволяват да пътуват из страната".

Преди това те бяха в ареста по румънските обвинения, но през август 2023 г. бяха освободени под съдебен надзор.