0

А ктьорът Иън Боен, който играе дясната ръка на Кевин Костнър в прочутия сериал „Йелоустоун“, снима новия си филм в София, научи „Телеграф“.

Той е звездата в актуалната версия на екшън трилъра „Еър Форс 1“, озаглавена „Падане“, и влиза в ролята на американския президент, която играеше Харисън Форд през 90-те. Във всяко свое интервю, когато стане дума за този филм, Форд винаги благодари на Костнър, който първоначално е трябвало да влезе в ролята.

Знаме

Филмът се снима тайно у нас, а Боен издава части от него в социалните мрежи, без да уточнява нито къде е, нито за коя продукция е ангажиран. През изминалата седмица той сподели няколко клипчета, в които разкри ролята си на американския президент. Той показа луксозното возило, с което се придвижва държавният глава, както и костюма, с който е облечен, като и на ревера, и на капака на колата гордо се вее знамето на САЩ. „Тази кола пуска ли кафе“, пита във видеото Иън. „Имам 6 г., за да спечеля доверието ви, Америка! Аз съм вашият човек! Боен '28“, заяви още актьорът. „OMG (Боже мой)“, коментира режисьорът му Джеймс Бамфорд.

Чувства

В друго видео Иън показва и една от колежките си - Катрин Макнамара, която вече е снимала у нас преди 10 г. „Том Сойер и Хъкълбери Фин“. В лентата на Джо Кастър тя е Беки Тачър – момичето, към което Сойър изпитва любовни чувства. Сега обаче е призована на тайна мисия от американския президент. Актьорът пусна клипче, в което двамата пилотират вертолет, хаштагън „Тайна мисия“ загатва за сюжета, а костюмът, в който е облечена Макнамара, има емблема „Еър Форс 1“. Иън Боен също е снимал и преди у нас – в „Дивата река“ на Тейлър Шеридън през 2017 г.