0

П латформа DogsAndCats.bg, част от портфолиото на Нет Инфо, отбеляза своя втори рожден ден на 16 декември. Сайтът събира на едно място качествено и достоверно съдържание, предназначено за всички настоящи и бъдещи собственици на кучета и котки.

„Вълнуваме се, че празнуваме втория си рожден ден и без съмнение можем да кажем, че сме двойно по-благодарни, мотивирани и вдъхновени да изразяваме любовта си към нашите кучета и котки! Ежедневно получаваме много запитвания и въпроси - факт, който може само да ни радва и да ни насочи, че сме на прав в път! Защото целта на DogsAndCats.bg винаги е била тази - да създадем едно виртуално място, където всеки собственик на домашен любимец да открие по нещичко за себе си“, сподели екипът на DogsAndCats.bg в празничния ден.

През изминалата 2023 г. година сайтът проведе фотоконкурс, в който участваха много кучета и котки, снимани в любопитна, смешна, естествена или спяща поза, а победителите зарадваха своите домашни любимци с добавки за още по-красива козина и здрави стави. DogsAndCats.bg отново присъства и на Международната изложба за котки, която се проведе през май месец в София. Какви изненади е подготвил редакторският екип през новата година, любителите на животни ще разберат много скоро.