0

Б оливудската знаменитост Приянка Чопра се върна към миналото и разкри през какви премеждия е преминала през първата година от живота на малката си дъщеря, признавайки, че тя и съпругът й Ник Джонас не са знаели дали Малти ще „успее“, докато са бдели над нея в интензивното отделение за новородени в продължение на три месеца.

„В  тази глава от живота си истински се борех заедно дъщеря ми, защото не ставаше въпрос само за моя живот, а и за нейния”, заяви Чопра пред британския Vogue за февруарския брой на списанието, което посвети статия на Малти по случай първия й рожден ден. 

Дъщерята на Чопра и Джонас се роди на 15 януари миналата година три месеца преди официалния термин на сурогатната майка. 

„Бях в операционната, когато тя се появи“, разказа актрисата от „Куантико“ по време на интервю в дома си, докато си играе с малката Малти. „Тя беше толкова малка, по-малка от ръката ми. Видях какво правят сестрите в интензивното отделение. Те вършат Божията работа. Двамата с Ник стояхме там, докато я интубираха. Не знам как изобщо намериха това, от което се нуждаеха (в нейното малко тяло), за да я интубират", сподели още тя.

През следващите три месеца Приянка и съпругът й певецът Ник Джонас са неотлъчно до Малти в интензивното отделение. 

Малти вече е „здрава и се развива добре“, споделя Чопра, но признава, че все още се възстановява психически от преживения шок и се бори с натрапчиви мисли за здравето на дъщеря си. 

“Първият път, когато я нахраних, тя се задави и си помислих, че съм я убила”, разкрива звездата, като добавя, че е получила голяма подкрепа от страна на своите майки и свекърва, които са я уверили, че това се случва често на бебетата.

Джонас, който се присъедини към интервюто, нарече бащинството „поразително“, като добави, че „няма нищо по-хубаво от това да си баща“.