0

З вездата от сериала "Peaky Blinders" Пол Андерсън стряска с външен вид. Визията на актьора, превъплътил се в образа на Артър Шелби в поредицата за бандите на Бирмингам, предизвика безпокойството на феновете, след като Пол бе задържан с кокаин и амфетамин в лондонски пъб. 

До ареста му се стигна след сигнал от клиент, който обяснил, че от тоалетната за инвалиди се носи миризма на крек. Тогава в артиста бяха намерени различни забранени медикаменти, включително и лула за пушене на крек. Миналия месец Пол Андерсън се се призна за виновен за притежание на няколко вида дрога. Според мнозина процесът срещу Андерсън ще попрече на участието му във филма, слагащ край на сагата “Peaky Blinders”. 

Наскоро екранният Артър бе заснет от папараци в състояние близко до това на героя му в популярния сериал, разрошен и в меко казано странен вид. 

За да сложи край на слуховете по свой адрес, Пол Андерсън излезе с пост в социалните мрежи, където сподели фотос от Сохо, на който се намира на снимачната площадка на неназована продукция. За кадъра Пол се е постарал да изглежда прилично. 

“Обратно на работа и отново на снимачния терен”, написа 48-годишният актьор. “Благодаря ви за цялата любов и загриженост към всички. Бах абсолютно смазан от грип”, оправда се той.