0

Д ъщеричката на Дарин Ангелов - Дария, показа, че за таланта няма възраст и едва на 6 годинки изгря с първа роля в Народния театър. Хубавицата влезе в постановката „Нора“, а на сцената си партнира със звездния си татко.

Гордост

Дарин е щастлив от факта, че малката му наследница вече върви по неговите стъпки. Припомняме ви, че тя имаше роля и в сериала на Нова телевизия „Лъжите в нас“, а ето че сега направи дебют и на театрална сцена. „Още като дойде Тимофей Кулябин и ме попита за ролята, прояви интереси и към дъщеря ми, тъй като има няколко дечица в спектакъла. Казах му, че смятам, че ще се справи, още повече, че тя има някакъв опит, защото доста време е в „Бон-Бон“ и са изнесли много представления. Разбрахме се да я пробват, когато почнем репетиции, и така и стана. Те вече бяха избрали и други дечица. Дария идваше с мен няколко пъти на репетиции, влезе и тя, казахме й какво трябва да прави и тя го направи по прекрасен начин и полека лека влезе“, сподели пред „Телеграф“ Дарин.

Мечти

Ангелов не скри, че се е притеснявал как ще се справи дъщеря му, имайки предвид, че е едва на 6 години, но тя го е очаровала. „На премиерните спектакли играха по-големи деца, тъй като са с по-ясно съзнание. Макар че сега видяхме, че се справи изключително добре и присъстваше много готино. Много се вълнуваше, постоянно ме питаше: „Добре ли се справих, добре ли се справих“. Аз останах впечатлен от нея, не очаквах в интерес на истината, защото е едва на 6, но тя надмина очакванията ми“, казва гордият татко, но допълва, че да е актриса, не е най-голямата мечта на Дария. „Много й е интересно, но не й е най- любимото. Като ме вижда, че аз опъвам каишите на няколко полета за изява - телевизия, кино, театър, та и тя е решила, че човек трябва да има четири професии. И си е избрала - ветеринар, полицай, модел, която да спечели конкурс за красота, и четвъртата беше актриса. Но се промени преди седмица и каза, че заменя актрисата с Жената Чудо. Онзи ден пък и нея замени с Нинджа (смее се). Ветеринар и полицай обаче не сменя с нищо“, завършва Дарин.