0

М есец след като разкри в книгата си, че двамата живеят разделени от 2016 г. насам, 52-годишната актриса сподели, че тя и носителят на "Оскар" планират да поддържат отношения "до края на дните си".

С участието си в предаването "Дрю Баримор" Джейда каза: "Ще останем заедно завинаги." Тя призна през октомври, че е решила да остане на страната на Уил, в момента, в който той удари Крис Рок на 94-ите награди "Оскар" през 2022 г. "Това беше моментът, в който реших, че ще остана до него", каза тя. "Такива ситуации могат да засилят любовта и това беше доста труден момент, но определено ни сближи."

Иначе двойката се е разделила тайно няколко години преди инцидента: "Не съм си и помисляла, че той ще се качи на сцената и това ще има нещо общо с мен". По време на 94-ите награди "Оскар" Уил удари Крис, след като комикът се пошегува, че Джейда прилича на Джи Ай Джейн заради това, че няма коса.

Междувременно и Уил призна, че двамата със съпругата му са "имали много, много дълга и бурна връзка" в библиотеката "Инок Прат" в Балтимор. "Наричаме я "брутална". Беше брутална и същевременно красива", заяви той пред "Baltimore Sun".

А по думи на Джейда с него "винаги са си пазили гърба, още повече сега, когато са разделени". "Обичам да прекарвам време със себе си и със семейството си и това е всичко. Нямам желание да правя нищо друго освен това", коментира.