0

Б ившата порно звезда Лиса Ан разкри дали размерът на мъжкото достойнство има значение. 

Еротичната актриса, която напусна порно индустрията през 2014 г., сега работи като спортен оператор и водещ на подкаст.

В последния си епизод на подкаста тя предложи доста разумен съвет на 46-годишен девственик, който се притесняваше от размера му.

Ан интервюираше порнозвездата Никол Доши и след като говори за техния опит във филмовата индустрия за възрастни, Лиса започна да чете няколко писма от фенове.

Едно гласеше: „Аз съм на 46 години и никога не съм бил с жена... въпросът ми е какво всъщност е чувството секс? „Наднорменото тегло също означава, че имам микропенис, който е дълъг само три инча (7.62 сантиметра). Бих ли могъл да задоволя някога жена?“

От своя страна Лиса побърза да успокои загрижения си последовател.

Тя каза: „Трябва да се освободим от лошите преживявания, които сме имали, за да отворим вратата за добрите, които чакат да се случат.“

Което, ако се замислите, всъщност е доста разумен житейски съвет, пише LADbible.

Лиза продължи мисълта си, като заяви, че размерът всъщност няма значение.

„Що се отнася до по-малкия пенис, мъжете трябва да разберат, че жените се интересуват много по-малко от това, отколкото си мислите", успокои бившата порно звезда.

Лиса дори разкри една доста огромна индустриална тайна.

„Причината много от мъжете да им изглеждат по-големи в индустрията е, защото са слаби, така че това дава добър фон, това е здрав разум, прави го да изглежда по-голям, точно като обезкосмяването", сподели тя.

Лиса продължи да успокоява своя фен, като каза, че "никога не е твърде късно и съм сигурна, че има много жени на вашата възраст, които биха били много щастливи да прекарват времето си с вас".

Бившата звезда в индустрията за възрастни не се спря дотук. Тя продължи да успокоява мъжката аудитория и да моли момчетата да „спрат да мерят пениса си“, защото никоя жена не е тръгнала да прави секс и е казала на човек „чакай, нека първо аз да го измеря“.

„Не е така, ние се интересуваме много по-малко от това, отколкото си мислите – вашата личност, вашата енергия, вашето отношение, вашето настроение, това е важното“, завърши тя.