0

Е мрах Стораро категорично отрече да е вдигал високи скорости с новата си кола по столичните улици. Младият певец твърди, че никога не превишавал ограниченията, карал си бавно. Имал си специални места за състезания, в които се впускал и там било мястото да се натиска газта, каза Емрах в подкаста на скандалната Стефани Разсолков, известна в нета като Tattstoner.

Твърденията му звучат малко нелепо на фона на десетките видеа (вижте ги по-долу), на които се видя черно на бяло, че по-малкият син на Тони Стораро лети като ракета със скорост, далеч над допустимата. По думите на Емрах джигитски изпълнения нямало дори, когато зад волана седял личният му шофьор. "Никой не преминава ограниченията, всеки кара както трябва", изцепи се той, предизвиквайки бурен смях у Стефани, която явно не повярва на ушите си. А самата тя блесна не по-малко като изръси, че като тийнейджърка крадяла от колите катализатори.

Иначе малкият Стораро не пропусна да се похвали че е най-бързият рейсър у нас със своето BMW M5 Competition, на което не можели да му се опрат и ламборгинитата дори. Той разказа още, че сменил напомпаното си със 730 коня Audi RS6 именно с такава бегачка, след като бил унизен на пътя от същото BMW, чийто шофьор въпреки че дал на Емрах преднина, го издухал като спрял.

Малкият Стораро фучи със 160 км/ч. Малко пуснах газта, хвали се Емрах (ВИДЕО)

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ: Емрах си организира луда гонка (ВИДЕО)

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ: Емрах гази закона, лети със 170км/ч по Околовръстното! (ВИДЕО)

НА ВНИМАНИЕТО НА КАТ: Рецидивистът Емрах пак гази закона, лети с бегачката като ракета (СНИМКИ+ВИДЕО)

Фолкаджията обяви с огромна категоричност също така, че е против наркотиците, алкохола и нашумелите балони с райски газ. "Аз не употребявам алкохол", отсече младият Сораро. 

Освен това, той се оказа и силно религиозен, дори спазвал постите, към които се придържат мюсюлманите.

А на въпроса каква е перфектната жена, Емрах отговори към Стефани, която се показва в мрежата както майка я е родила: "Ти!". 

Емрах обясни още, че прави курсове за обучение на млади хора, които да ги научат как да изкарват пари и да бъдат успешни. Щял да обучава младежите как да трупат пачки чрез социалните мрежи, заедно с негови двама приятели, които щели да бъдат преподаватели.