0

Е мрах се оказа истински рецидивист на пътя! По-малкият син на Тони Стораро отново се прояви като джигит, летейки с бясна скорост в градски условия.

Съвсем наскоро любимецът на тийнейджърите се изфука в Instagram с видео, в което натиска здраво педала на мощното си БМВ по Околовръстното в София. Поводът тогава – имал закачка с друг рейсър, но с Мерцедес, който обаче не се отзовал на поканата на попфолк изпълнителя да премерят мускулите на двете спортни возила, не само на думи. Това не разколебало обаче Емрах, който и сам показа какво може бегачката му M5 Competition. За щастие без да предизвика някакъв сериозен инцидент. След като историята се раздуха Емрах изтри видеото, но изцепката му държа влага не за дълго.

Певецът не се сдържа и пак се пусна в състояние, в което явно си е въобразил, че се вози на ракета. Със скорост над ограничението за градски условия, достойна книжката му да бъде поставена на трупчета.

Междувременно „Телеграф“ научи, че родата Стораро буквално е превърнала столична бензиностанция в платен паркинг. Емрах, по-големият му брат Фики и чичо им си плащат, за да държат луксозните си лимузини на сигурно място и ползват няколко от паркоместата.

Телеграф

Телеграф

Причината – апаши опитали да задигнат БМВ-то на брата на Тони Стораро пред дома им, в близост до бензиностанцията в района на „Горнобански път“. 

Хакери удариха жестоко Фики със срамен компромат! (СНИМКА 18+)

ПРЕВЪЗБУДЕН: Емрах друса кючеци на Околовръстното (СНИМКИ+ВИДЕО)

Емрах с БМВ за юбилея (СНИМКИ)

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ: Емрах си организира луда гонка (ВИДЕО)

Малкият Стораро фучи със 160 км/ч. Малко пуснах газта, хвали се Емрах (ВИДЕО)