0

Р адостин Кръстев отпадна след капитанска елиминационна битка срещу Мастагарков и така участието му в "Игри на волята 5" приключи.

22-годишният рекордьор на "Гинес" по плуване в студени води влезе в риалити формата заедно с брат си Михаил, който продължава напред в състезанието.

Въпреки че бе в категоричка коалиция с брат си и Рълев, той все пак намери повод да се омъжи за Калоян, който играеше до последно срещу него. Не толкова благосклонен е към Крум обаче. И ще – какво е мнението му за Виолета, Мастагарков, Мартин? Научете от забавния блиц "F*ck, Marry, Kill", в който Радо взе участие непосредствено след елиминациите:

ВИОЛЕТА, ЦВЕТИ, ТЕОДОРА

F*CK: Смятам, че моето съжителство с Цвети няма да бъде разумно, тъй като ние не си подхождахме много, така че нея може би ще я F*CK - на.

KILL: Тук ще е Виолета, тъй като тя е извън моята категория, така да кажем. Не бих си позволил да направя нещо друго, така че ще се наложи да убия Виолета. Съжалявам ,Вили.

MARRY: И с Теди мисля, че ще се сработим най-добре. MARRY Теди. Така бих направил.

КРУМ, КАЛОЯН, МАСТАГАРКОВ

KILL: Ще го убием Крумчо. Сега, каквото и да си говорим, с никой от тях не бих правил никакви такива работи, но ако трябва да убия някой... ще е Крум.

MARRY: Бих се омъжил за Калоян, тъй като той прави невероятни гозби, уникално мляко с ориз и съм склонен да живея с него.

F*CK: И остава F*CK Мастагарков. Няма да давам доводи.

ВИКТОРИЯ, РЪЛЕВ, МАРТИН

KILL: Ще убием Елвиса. Нищо лично, Марто. Просто с теб нямаме кой знае колко общи работи.

F*CK: Ванката ми е така много близък и на сърце. Него бих го сложил под ножа, така че F*CK Иван.

MARRY: И вече, просто откъм съжителство, ще ми е много най-комфортно с една дама да живея. Затова ще бъде Виктория.

Радо с тежка констатация, посочи тъпак №1 в "Игри на волята"! (ВИДЕО)

СЛЕД ОТПАДАНЕТО СИ: Радо от "Игри на волята" изригна срещу Виолета! (ВИДЕО)