0

В торото от поредицата специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра", което се проведе на 18 юли, събра стотици гости - популярни лица от светския и медиен живот, както и част от читателите на сайта.

За живота на инфлуенсъра отвътре: вижте най-доброто от лятното събитие на Edna.bg!

Edna.bg

След края на събитието, пред камерата на Edna.bg застана една от звездите на вечерта – лъчезарната журналистка Ева Веселинова, която разказа за близостта с нейните последователи и за това какво е важно за нея като жена със силно присъствие в социалните мрежи.

Ева, която работеше по разрешаването на различни обществени нередности в предаването "Господари на ефира", признава, че и до днес хората я търсят с въпроси и молби за помощ.

"Аз се радвам за това, защото ми помага да помагам самата аз на много хора", казва тя.

Edna.bg

Ева споделя също, че приема последователите си като равни на нея, но това понякога не ѝ носи позитиви. "Често се случва те да злоупотребяват с това и да навлизат твърде много в личното ми пространство", каза Ева.

Въпреки това за нея най-важното е човек да може да създаде положителна промяна около себе си.

Edna.bg

"Иска ми се да бъда част от хората, които променят нещата около себе си към по-добро - дали ще е с една усмивка, дали ще е с нещо позитивно, което правя...", каза още тя.

Кой е първият момент, в който е почувствала влиянието си като инфлуенсър и би ли сменила живота си с този на друга популярна дама – разберете във видеото!

Мари Константин за щастието да бъдеш приятел със своите последователи!

Биляна Йотовска: Жените не трябва да си подражаваме, а да се възхищаваме една на друга