0

В се още ни е трудно да повярваме, че и четвъртият сезон на "Игри на волята" е в историята. Та сякаш вчера Куков нареждаше Генчо на Стопанството! Но фактита са си факти и Алекса е новият шампион на хитовото риалити.

От сторитата на участниците видяхме, че повечето от тях са празнували финала заедно в столичен бар, но това далеч не е било единственото парти за края на Игрите.

В профила си в Instagram Евгения Джаферович публикува доста снимки от друго познато ни място - Резиденцията, която беше така мечтана от всички племена в продължение на 3 месеца.

По всичко личи, че след края на Игрите някои от участниците са се събрали на емблематичната локация, за да отпразнуват края на снимките и едно незабравимо за цял живот лято.

Instagram

На купона са били победителя Алекса, половинката му Елица, а и Гого, Цветан, Генчо, Мирела, Виктория, Георги, Лефтеров, Ралица, Георги, Зори, Мани, Фейгин. Били са и Ваня Джаферович, както и децата им с Евгения. Съдейки по това в чий профил се появиха снимките, бихме предположили, че именно инфлуенсърката е организатор на партито.

"Поздравления за финалната тройка! Уникална игра! Браво момчета!", написа Евгения, която качи снимките. Във вечерта на финала пък всички се събраха в бар, като за първи път на едно място са били победителят Алекса и Аспарух, с когото уж щеше да има бой. Засега не става ясно дали страстите между двамата са утихнали.

В същото време вместо да завалят честитки, хейтъри блокираха Алекса онлайн!

Резервата е големият победител в четвъртия сезон на "Игри на волята"! Сърбинът победи в оспорвана битка Фифо и Георги и пъзелът беше решаващият компонент. Но какви бяха първите думи в социалните мрежи на Алекса след победата му? Ами... няма как да знаем, тъй като просто профилът му стана недостъпен, съобщи Vbox7. "За съжаление тази страница не е налична. Връзката, която сте последвали, може би е прекъсната или страницата е премахната", е съобщението, което ни посреща в профила на Алекса в Instagram.

Впрочем подобна съдба имаше и Виктория Капитонова, когато спечели "Ергенът" - тя дълго време нямаше достъп до профилите си в Instagram и всеки нов такъв беше отново и отново докладван и блокиран от платформата.

Трябва да признаем, че Алекса не беше от най-харесваните участници и тази негова онлайн липса не ни изненадва.

Друга е версията на половинката му обаче. В стори Елица споделя, че огромният интерес и множеството посещения на профила на Алекса е направил така, че той да е временно недостъпен.

Останалите финалисти, Георги и Фифо, които се бориха до последно с Алекса, приеха загубата изключително мъжки. В профила си в Instagram Георги благодари на всички за подкрепата. "Показах и се разкрих изцяло във формата. Няма как да не съм доволен", написа той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)

Филип от своя страна засега не е пуснал онлайн коментар на случилото се, но на финала видяхме, че поздрави опонента си, макар че трудно криеше разочарованието си.