0

Е дин от най-колоритните играчи в "Игри на волята" сезон 5 определено бе Гатьо. Истинското име на пловдивчанина е Пеньо Гатревски. Той отпадна след елиминационна битка, в която игра срещу Благомир Мастагарков. Започна участието си в предаването в племето на Гладиаторите, но бързо бива пленен от Амазонките. Така или иначе – не облече никога жълтия екип.

Не облича никога жълтия екип, не харесва Амазонките.

Бившият командос от специалните на родната армия, понастоящем лична охрана е интересен образ – в редиците на войската ни има 150 скока с парашут и е участвал във военни действия, като е бил и на две мисии в Ирак. Женен е и има две деца - близнаците Младен и Рангел. Първоначално не бе особено харесван играч, но впоследствие стана доста симпатичен на зрителите на предаването.

Но пък на него останалите участници явно не са му се харесали. Той взе участие в забавния куиз F*ck, Marry, Kill и познайте как отговори...

МУДЕВА, СИТНИЛСКА, ОРЯШКОВА

KILL: Убивам Оряшкова, защото ме предаде. Тя е предателка и заслужава смърт.

F*CK + MARRY: Убивам ги и двете, защото просто те са... нито стават за спане, нито за женитба. Такава жена на никой не му е нужна. Само да мрънка, да охка и да пъшка. Това са едни жени, които... Това не са жени първо. Това са Амазонки, които знаят само да използват, да взимат и да ядат в неограничен брой количество храна. Да си хапват така, да си слагат по чантите, да си имат за вкъщи, докато спят пак да ядат и така.

МАСТАГАРКОВ, ЦЕЦО, НИКОЛАЙ

KILL: Абе, и тримата ги убивам. Как ще се женя за мъже, бе, човек? Убивам ги. Край! Мъртви са. Само Мастагарков така горе-долу бих го оставил, но не мисля да се женя за него, така че... и него го убивам.

МОМЧИЛ, ДЕНИСЛАВА, ИВА

Само спасявам тука Момчил, но няма да преспивам или да се женя за него. Другите ги убивам. Ами, защото са гадни. Денислава постоянно говори навсякъде (имитира бръщолевене). Не млъква. Сигурно и докато спи... пак говори. Не знам този пич, който се е хванал с нея, как ще я издържи. Ива пък.. Онова пък е такова мрънкало. Не знам, не знам. Не знам просто какво бъдеще има. Само Момчил оставям. Ама няма да се женя и няма да преспивам.

Ако трябва да лежа всичките, които сега ги убих... трябват ми поне още два-три живота.

Междувременно култовият Гатьо изцепи, че тъй като всички съжаляват, че е отпаднал от Игрите - обявява национален ТикТок траур.

@official.igri.na.voliata 😭 Време е за НАЦИОНАЛЕН TIKTOK ТРАУР! #igrinavoliata #igrinavoliata5 #igrinavoliata2023 #игринаволята #игринаволята5 #игринаволята2023 #novatv #novabg #гладиатори #старейшини #амазонки #изгубени ♬ original sound - Игри на волята

Култовият Гатьо превзе МачКаст

НАМЕРИ СИ МАЙСТОРА: Ето кой ступа Гатьо от "Игри на волята" извън Арената! (ВИДЕО)

НОВО 20: Гатьо от "Игри на волята" се оказа и футболен хулиган! (СНИМКИ)

СТРАШНО! Гатьо от "Игри на волята" получавал смъртни заплахи (ВИДЕО)

ГАТЬО КАЗА ТЕЖКАТА СИ ДУМА, обяви кой е най-големият предател в "Игри на волята"! (ВИДЕО)