0

П оп певецът Владимир Ампов - Графа е готов със следващото си професионално начинание - той ще изнесе концерт на Националния стадион „Васил Левски“.

Изпълнителят избра нестандартен начин, за да обяви предстоящия грандиозен спектакъл. Влади Ампов се появи на специално изградена сцена пред билборда на централния вход на най-голямото ни спортно съоръжение и зашемети отбрана група верни фенове с новината за концерта.

Билети

„Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Националния стадион „Васил Левски“ - с този кратък анонс Графа сподели събитието в социалните мрежи. Влади Ампов от десетилетия създава емблематични хитове - песни, които слушаме, когато обичаме, когато мечтаем, когато се забавляваме, когато споделяме. Най-продуктивният ни певец и композитор не спира да изпраща послания чрез музиката и примера си. Продажбата на билетите за концерта на Графа на националния стадион стартира. Първите три хиляди билета са на промоционални цени, които важат 72 часа от старта на продажбите или до изчерпване на количеството.

Мистерията

Само преди две седмици Влади Ампов представи “Вековна гора”, колаборация с „Мистерията на българските гласове“, като заяви, че България е неговият дом, свят, сила и място, което сбъдва мечти. Фенове вече се вълнуват дали „Мистерията“ ще бъде сред специалните гости на стадиона и кои ще бъдат останалите звезди на вечерта. Идеята за визуализацията на видеоклипа на „Вековна гора“ и неговата реализация са на режисьора Драго Шолев, който от известно време изучава нарастващата роля на изкуствения интелект в създаването на видеопродукции. Когато чува “Вековна гора”, Шолев веднага разбира, че песента заслужава видеоклип без аналог.