1

Д жейда Пинкет Смит може да мисли, че шамарът по време на наградите Оскар, който съпругът ѝ Уил Смит зашлеви на комика Крис Рок, защото се пошегува с жена му, е спасил брака ѝ, но изглежда, че актьорът пее различна песен във Маями.

gettyimages.com

СЛЕД ЗВУЧНИЯ ШАМАР: Уил Смит напусна Академията за Оскарите

Уил е на международен панаир на изкуствата, далеч от семейното гнездо, което се намира на другия край на САЩ – Лос Анджелис и бе забелязан в компанията на жена, която прилича на Джейда. 

Mega

Очевидно Уил си има тип, защото мистериозната дама също е с бръсната глава, но е малко по-закръглена от Джейда.

Mega

Джейда Пинкет и Уил Смит заедно до края на дните си

През последните дни тя е неотлъчно до актьора, пише TMZ. Все още не се зане коя точно е тя, но изданието пише, че със сигурност е много близка до Уил.

Mega

Разбира се, най-интересно е, защото тя изглежда точно като Джейда, но по-важното е, че тя преди броени дни заяви, че никога няма да напусне Уил, след като той се застъпи за нея на наградите Оскар.

ШАМАРЪТ МУ ИЗИГРА ЛОША ШЕГА: Уил Смит възражда рап кариерата си

Колкото и обаче да казва, че е са по-близки от всякога, Уил изглежда е на друго мнение. Той отиде в Саудитска Арабия миналата седмица без нея, а сега и в Маями. 

Mega

Разбира се, той прекара Деня на благодарността с нея и останалата част от семейството, така че е трудно да се каже какво наистина се случва.