0

С ладкият живот на заможен инфлуенсър на Джорджина Родригес, гадже на Кристиано Роналдо, изисква тя постоянно да се перчи с нови материални луксозни придобивки, които показва на милионите си последователи в социалните мрежи.

Сега тя ги зарадва с новината, че тя, а не някой друг, е сред един от първите собственици в света на „Smart #1 SUV“, електрически модел на Mercedes със само 1000 бройки в Европа.

От новата кола на Джорджина има само 1000 бройки в Европа, тя е първата собственичка на такъв модел в Испания

 От новата кола на Джорджина има само 1000 бройки в Европа, тя е първата собственичка на такъв модел в Испания
twitter

Луксът, в който тънат Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес, е повод за хвалби в социалните си мрежи или в документалния сериал „Аз съм Джорджина“ за модела и инфлуенсър, чийто втори сезон Netflix излъчи.

Във втората част от документалните сериали аржентино-испанката кара рядката кола, на която тя е първият собственик в Испания и един от първите в света. 

Този SUV Smart #1 на Mercedes Benz, макар да не е едно от най-скъпите в автопарка на шикозната двойка, има начална цена от 46 900 евро.

По-конкретно от Launch Edition има само 1000 произведени броя в цяла Европа. Това са изцяло електрически автомобили, които имат пробег от 440 километра с едно зареждане, като се зареждат за около половин час. 

Освен това те са способни да ускорят от нула до сто километра в час за по-малко от седем секунди.

Автомобилът разполага и с панорамен покрив, дизайнерски джанти, кожена тапицерия като карирания флаг от моторните състезания, или адаптивни светлини, друга екстра на едно от най-ексклузивните издания от марката.

Кристиано и Джорджина са запалени по колите, за което свидетелстват показните подаръци, които си правят един на друг с возила от висок клас.

Например миналата Коледа моделът подари на футболиста Rolls Royce Dawn 2022 на стойност от 335 555 евро.