0

П евицата Ива Янкулова и актуалната група „Молец“ буквално разбиха класациите с общия си хит „Чет Бейкър“, който се появи преди празниците и буквално се превърна в любим на меломаните.

Заглавието на песента, всъщност е и заглавие на поемата на Иван Ланджев, който преподава творческо писане на Ива Янкулова преди няколко години.

Двамата се сприятеляват, заговарят не само за поезия, но и за музика, и така се стига до нейната идея да направи песен. Авторът, макар и ревнив към думите си, се ентусиазира.

За Ива Янкулова споделя: “Тя е толкова талантлива, че дори моят курс не ѝ попречи да се развие”.

Когато Ива кани и “Молец” да се включат в проекта като вокалисти, Иван, който им е фен, е във възторг.

Снимките на видеото, режисирано от Рая Руменова и Ирина Иванова, отнемат един ден и разказват интригуваща история за минала и бъдеща любов с красивите глас и персонаж на Ива и талантливите Крис и Юли („Молец“).

Изпълнителката познава Крис от дете и харесва музиката на популярното напоследък дуо. Малко преди да завърши песента, заедно с продуцента Стоян Бозов, Ива решава, че трябва да включи „Молец“ в проекта.

Визиите са дело на Сергей Йорданов, а ефектният аутфит, стил 70-те, с който е облечена главната героиня е специално шит за клипа по заръка на дамите режисьори.

Екипът на Quartal Food Park осигурява масленозеленият автомобил от 70-те.

Всички герои в сюжета са с кехлибарени бижута, защото стилистът е вдъхновен от фразата в песента “и оня път във кехлибара на момента…”. Гримът е дело на Елиза Попова а косите на Жоро Петков.