0

У частието за разносвача на храна Николай в Big Brother приключи след вчерашния първи елиминационен лайв, в който той се изправи срещу провокативната Анджела и plus size модела Веселка.

Въпреки че напусна Къщата първи, алфа мъжкарят Николай се превърна в един от най-обсъжданите участници в новия сезон на Big Brother. 23-годишният съквартирант прикова вниманието към себе си с голямата заявка, че е плейбой във визитката си, с отношенията си с шармантната Ивонне Тихина и с десетките дами, които споделят в ТикТок съобщения, които са получили от него. Всички тези теми Николай коментира в първия епизод на официалния подкаст на Big Brother “Голямата Сестра”.

Пред водещата Елена Сергова Николай коментира темата, която го превърна във вайръл сензация в ТикТок. Десетки момичета публикуваха чатове с него, в които се вижда, че той им е писал многократно и настъпателно, въпреки че те не отговарят. Публикуването на чатове с него се превърна в тренд в социалните мрежи, за който той разбра в студиото на “Голямата сестра”. Николай остана безмълвен, но обеща да отговори на всяка една от тях и да извади чатове и от своя страна.

В “Голямата сестра” Николай коментира и флирта си с актрисата от Монако Ивонне, която е над 20 години по-голяма от него. Той сподели, че ѝ симпатизира и разкри, че доскоро е имал връзка с по-възрастна жена. Тя обаче много го е ревнувала от други жени и връзката им е приключила.

Николай разказа, че най-много е симпатизирал на еротичния модел Анджела. Той смята, че тя и Ивонне могат да спечелят Big Brother. В подкаста “Голямата сестра” той коментира и потенциалната връзка между Теодора “Беба” Янева и Виктор Ангелов. Николай е на мнение, че бившата гимнастичка използва културиста и всъщност има приятел навън.

Как реагира Николай когато научи, че Петър е агентът на зрителите “Енигма”? Истинският Николай ли видяхме във визитката му за Big Brother? Готов ли е за сериозна връзка и за деца?

Гледайте епизодите на “Голямата сестра” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.