0

Е дна от най-колоритните участнички в “Игри на волята” сезон 5 Денислава Велкова отпадна на крачка от зрелищния финал, но за сметка, продължава да бъде изключително обсъждана, дори след края на екстремното риалити.

Дени е на 24 години, от София. По професия е мениджър на недвижими имоти. Тренирала е волейбол. Живяла е в САЩ, където става капитан на волейболния отбор в гимназията, в която е учила. Участвала е в риалити формата на NOVA - “Един за друг”.

В "Игри на волята" влезе със своята майка - Виолета, която завърши на 7-о място. Денислава отпада 6-а и е последната оцеляла жена в сезон 5.

Какво е мнението на блондинката за Мартин, каква е причината, поради която би се омъжила за съботехника и победител в сезон 5 Рълев, с който завързали връзка след Игрите, макар че в момента са скарани, и защо има да се извинява на Мастагарков? Ето от отговорите й в блица "F*ck, Marry, Kill", в който Рълев вече я посочи като бъдещата си жена:

Рълев след победата в "Игри на волята": Ще се женя за Дени! (ВИДЕО)

РАЗОБЛИЧАВАНЕ: Бившият на Денислава я уличи в лъжа (ВИДЕО)

ИГРИ НА ВОЛЯТА: Красивата Денислава отказа роза и кутия бонбони от двама (ВИДЕО)

МИХАИЛ, РЪЛЕВ, МАРТИН

F*CK: Слагам Мишето на F*CK, защото... Как да го опиша сега? Избирам Мишето за F*CK, защото това е най-близкият ми човек в "Игри на волята", който беше като мой брат. Един за друг седяхме през цялото време от ден 1. Ииии, все пак за една вечер, Мише, става!

KILL: Марто, човече, няма как да не ти режа главата, защото ти отряза моята и аз трябва да ти го върна по някакъв начин. Колкото и да сме играли заедно, да знаеш, че ако случайно попаднем един ден в All Stars, ще ти режа главата директно с брадвата, няма да те чакам.

MARRY: Рълев, за теб давам MARRY, защото имаш ей такова... сърце и си човек с главно “Ч”. Много си достоен, не само на Арената, но и извън нея. До момента в "Игри на волята 5" не съм виждала по-достоен човек от теб. Аз изключително много се разбирам с теб, пък така и като те гледам, бих поживяла с теб. Току-виж някой ме е умирил, че на теб ти късах нервите и все към племето викаше: “Боже, Господи, как сте я търпяли тая Денислава 3 месеца”. Е, ти успя само една седмица да ме изтърпиш, ама, току-виж, нали знаеш, може да ме вкараш в правия път, кой знае.

НИКОЛ, ЕЛЕНА, НИКОЛАЙ РЪЛЕВ

F*CK: Малкият Рълев... За него давам F*CK. Израсна ми пред очите. Буквално имах чувството, че имам дете на това Чистилище, честно ти казвам. Така ме ядосваше, но в един момент вече трябваше да приемам всичко на шега, защото знам колко си откачен. И да знаеш, човече, направо се чувствах, че все едно съм те осиновила на това Чистилище, но... евала, да знаеш. Израсна много покрай Чистилището, така че мога да кажа само добри думи за теб. И много любов. И да не ме ядосваш сега, защото вече ще кажа на брат ти да ти къса ушите (смее се).

MARRY: За Никол давам MARRY. Това беше най-близкият ми човек на Чистилището от първия до последния ден. Не смятам, че е имало човек, с който да се разбирам по този начин. От всички осем човека ти единствена не загуби духа си и не падна усмивката от лицето ти дори и за момент. Много добре знаеш през какво сме преминали на това Чистилище. На много хора ще им е трудно да повярват, но много пъти бяхме на ръба. Изключително спокойна си, изключително уравновесена. Да знаеш, че с такъв човек като теб бих изживяла целия си живот. Пълно спокойствие, никога не мрънкаш, няма конфронтация с теб и всичко е като по мед и масло.

KILL: Ели, извинявай, човече. Режа те с брадвата, защото не успяхме да се разберем на финала. Просто някои неща ми направиха лошо впечатление, но да знаеш, въпреки всичко имахме и хубави, имахме и лоши моменти. Не тая никакви лоши чувства, така че... това е.

МАСТАГАРКОВ, ВАЛЕНТИН, ДУНЕВ

F*CK: Краска, за теб давам F*CK, защото си много щур, много си луд. Всички знаем какъв купонджия си, какъв веселяк си. Много усмихнат и благ човек и извън играта. Теб няма какво да те бутне. Винаги си в настроение, готов с шегите и както обичаш да казваш... “ЯКО ШЛЯПАНЕ, МАЙНА”.

MARRY: Мастагарков, човече... Бая извинения ти дължа, много ти се извинявах и досега. Аз не помня на някой да съм се извинявала толкова много. Мастагарков, за тебе давам MARRY. За жалост успях да го разбера в много късен етап на играта, но ти си човек и ти си пример за един джентълмен, за един мъж как трябва да се държи към жените. Блазе ѝ на девойката, която ще те открадне и ще ѝ сложиш пръстен на ръката, да знаеш. Имаш ето такова сърце... огромно. Запази го това в себе си, защото няма по-красиво нещо от това. Много си добричък, изпати си много в играта, така че вземи си опечи малко мозъка, за да не вземе да те врътне някоя жена пак накриво, че тогава вече ще стане страшно.

KILL: Валка, човече, с тебе не знам какво стана по пътя. Изпуснахме каруцата. Давам ти KILL - то, режа те с брадвата, защото наистина до последно не успяхме да се разберем. Да не кажа, че на Чистилището и малко напрежение ми всяваше. Това ми беше последното нещо, от което имах нужда, но никакви лоши чувства. Беше просто в играта, моментна емоция и ти желая всичко хубаво.

ВИКТОРИЯ, ВИОЛЕТА, ОРЯШКОВА

MARRY: Виолета, маме, на теб ти давам MARRY. Много добре знаеш защо - майка си ми. Няма такава лъвица, с ей такова лъвско сърце. Знаеш, че си моята гордост. Ти си моят живот, ти си моето всичко. Не мога да опиша колко горда дъщеря се чувствам след всичко, през което преминахме. Макар и да не беше особено заедно, всеки извървя пътя си, но знаеш, че те обичам ей толкова, маме. Ти си човекът, за който бих дала живота си, бих дала всичко. И за теб ще се боря докрай, обичам те много.

F*CK: Оряшкова, за теб давам F*CK с най-добри мисли и чувства, да знаеш. Много си печена, много си готина, усмивката ти почти никога не слиза от лицето ти. Винаги си позитивна, макар и в лошите моменти. Не знам как го

правиш, може да взема да намина за някой урок при теб, защото аз избухвам яко и като запаля, няма кой да ме спре. Пожелавам ти винаги да бъдеш все така усмихната, горда. Да бъдеш такъв пример за всички спортисти и да не сваляш усмивката от лицето си, дори когато ти е и тъжно.

KILL: Вики, сори, човече. Не знам какво стана с теб. Не успяхме нещо да се разберем. Не тая лоши чувства никакви, но някак си, не успях да се сближа с теб, така че те режа с брадвата и това е положението. Може би не успяхме да кликнем, не успяхме да се напаснем, но пък си усмихната и си позитивна, така че продължавай напред.