1

Б ившият на Денислава от "Игри на волята" - Кристиан Костов уличи красавицата в лъжа. Във видео в социалните мрежи Кристиан категорично заяви, че твърденията на Дени, че щял да й предложи брак в предаването са категорично лъжа. В подкаст тя благодари на Мартин, че я отстранил преди финалната част именно заради срещата с бившия, която щяла да се случи в последната среща с водещата Ралица. 

"Няма как след като си бил с някой един месец, да говорим за връзки и отношения, които се градят с години. Такива неща като бракове и по-сериозни неща се случват вследствие на опознаване, така че звучи нелепо и безумно да предлагам брак. Никога не съм имал намерение да й предлагам", казва Митака от "София ден и нощ". 

Както е известно Кристиан сложи край на брака си с певицата Джулия заради Денислава. Двамата са имали отношения преди тя да влезе в "Игри на волята". 

ПРЕЖАЛИ БИВШАТА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА: Митака от "София ден и нощ" показа новата! (СНИМКА)

Рълев след победата в "Игри на волята": Ще се женя за Дени! (ВИДЕО)

Последната оцеляла жена в Игрите сподели, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов и разкри, че се е извинила на поп-фолк певицата Джулия за всичко, което се е случило. 

Освен това се заговори за връзка между Денислава и победителят Иван Рълев. Двамата признаха, че са имали отношения след излизането от предаването, но по думите им не успели да се задържат дълго заедно.

@kristiankirilov13 Replying to @user5263728w99w63 ♬ original sound - ❤️‍🔥