0

Б ен Афлек и все още съпругата му Дженифър Лопес се събраха и отново са заедно под един покрив. В основата на стопените ледове между двамата се оказаха децата на актьора. 

Джей Ло посетила носителя на "Оскар" в дома му през уикенда, след като двойката прекара голяма част от лятото разделени.

СКУБЕ СИ КОСИТЕ: Джей Ло бясна - Афлек не подавал документите за развод!

55-годишната латинодива се отбила в дома на Афлек в неделя, където живее под наем, докато той бил там. А по-рано през деня придружила 12-годишния му син Самуел до мола

Според източници близки до холивудската двойка, Дженифър има огромно желание да прекарва време с дечурлигата на Афлек преди началото на учебната година. Лопес има 16-годишни близнаци Макс и Еме от бившия си съпруг Марк Антъни, а Афлек има три деца от бившата си Дженифър Гарнър - Вайълет на 18, Серафина на 15 и Самуел.

ДРАМАТА С РАЗВОДА: Джей Ло и Бен Афлек си продават къщата!

„Това, че не е с Бен, не означава, че не ѝ пука за децата му“, казва източникът пред People.

„Тя винаги се е грижила за тях. Тя прекара месеци в търсене на перфектната къща за голямото им семейство миналата година. Сега, когато се върна в Лос Анджелис, тя иска да прекара повече време с тях, преди старта на училището и Вайълет да отиде в колеж“, добави източникът.

ПАРИ И ДЕЦА: Крайъгълните камъни в брака на Джей Ло и Бен Афлек!

Миналата седмица обаче запознати със сложното положение на Афлек и Лопес заяви, че двамата не са се виждали от месеци и, че певицата търси да купи нова къща, за да започне на чисто.

ЗАЧЕРКНА ДЖЕЙ ЛО: Бен Афлек си купи нова къща!

Според близки до Афлек пък той се чувства много добре без Джей Ло и когато е затрупан от работа.

„Децата все още не ходят на училище. Той също прекарва много време с тях. Това също не беше най-лесното лято за него", заяви близкият до актьора.

Афлек и Лопес, чиято втора годишнина от сватбата дойде и си отиде през юли без шум, не са коментирали публично състоянието на брака си. Признаците за проблеми в отношенията им станаха очевидни през май, тъй като източници казаха, че двамата живеят отделно.

НА ФОНА НА БЪДЕЩ РАЗВОД: Дженифър Гарнър утешава Бен Афлек! (СНИМКИ)