0

Д нес ви срещаме с Искрен Тончев - Искрата. Бийтбоксърът разказа пред The Voice Cast за символиката на името си, за прохождането си в музикалния бранш, за детството и семейството си.

Като всеки човек, той също е преминал през множество трудности, за да е това, което е днес. Авторът на песни е имал няколко преломни момента в живота си. Единият, от които е загубата на гласа му в момент, в който най-много му е трябвал. Осъзнавайки, че повече няма да може да си служи с най-важния за него инструмент решава да се преориентира кариерно. Как обаче успява да си върне изгубеното можете да чуете в епизода.

Искрата разказа още впечатляващи истории, които ни доближават максимално до него като човек. Сподели за покани за участия в телевизионни формати. Обясни в какъв етап от живота се намира спрямо любовта. Разказа за хобитата и интересите си извън музиката, както и за неговата най-голяма мания.

От срещата с него ще затвърдите как обвивката на човек често може да бъде подвеждаща и колко много дълбочина всъщност се крие зад Искрата. На финала на епизода Искрен е предизвикан да създаде едно четиристишие само с три опорни думи.